Kafejnīca "e.d.a." piedāvā
Salāti
-
Siltie vistu salāti ar mandelēm
-
Biešu, spinātu salāti ar cūkgaļu
-
Cēzara salāti ar vistas fileju
Zupas
-
Mājas "Soļanka''
-
Šampinjonu krēmzupa ar grauzdiņiem
-
Spinātu krēmzupa ar olu
-
Buljons ar tītara klimpiņām un siera sainīšiem
Veģetārie ēdieni
-
Kabaču, selerijas kārtojums
-
Kartupeļu pankūkas ar krējumu
Zivju ēdieni
-
Sviestā ceptas tīģergarneles ar fenheļa salātiem un rīsu nūdelēm
-
Tunča steiks ar zaļuma piedevu
-
Zivs folijā ar dārzeņiem
-
Cepts lasis ar tvaicētiem dārzeņiem
-
Foreles panniņa
Vistas gaļas ēdieni
-
Vistas filejas karbonāde ar piedevām
-
Vistas fileja ar persikiem un sieru, piedevām
-
Vistas filejas podiņš ar rīsiem un sieru
Cūkgaļas ēdieni
-
Cūkgaļas karbonāde ar piedevām
-
Grilēta karbonāde ar piedevām
-
Cūkas filejas medaljoni ar vasabi un ķirbju biezeni
-
Sēņu,gaļas panniņa ar dzērveņu čatniju
-
Naukšēnu ‘’Grālā’’ dedzināta cūkas fileja mērcē ar dārzeņiem
Liellopu gaļas ēdieni
-
Teļa gaļa sēņu mērcē ar kartupeļu pankēkām
-
Liellopa filejas langerts ar vēršaci un topinambūru biezeni
-
Liellopa filejas steiks ar piedevām
Piedevas siltajiem ēdieniem
-
Rīsi
-
Griķi
-
Vārīti kartupeļi
-
Vārīti-cepti kartupeļi
-
Kartupeļi frī
-
Cepti sezonas dārzeņi
-
Tvaicēti dārzeņi
Saldie ēdieni
-
Saldējuma kokteilis ar augļu sulu
-
Ābolu strūdele ar vaniļas mērci
-
Šokolādes groziņš ar sāļo karameli un saldējumu
-
Cepts saldējums ar rīvētu zemeņu mērci
-
Medū cepta maize ar saldējumu un zemeņu mērci
Piedevu salāti
-
Lapu salātu mikslis
-
Zaļumu piedeva
-
Marinēti gurķi
-
Steika piedeva
Mērces
-
Krējuma mērce
-
Skābs krējums
-
Sārtā mērce
-
Tomātu mērce
-
Majonēze
-
Zaļā ķiploku mērce
Dzērieni
-
Augļu sulas
-
Kafija, espresso
-
Tēja
-
Cola, Sprite
-
Ledus tēja
-
Kefīrs
Piedāvājam plašu ēdienkarti banketiem, mazākām un lielākām svinībām.
Lai saņemtu Jums piemērotāko piedāvājumu, lūdzu, zvaniet: +371 26 455 565
Kafejnīca "e.d.a."
Valdemāra iela 5, Rūjiena. Tālrunis pasūtījumiem: +371 25 66 00 12
Pie mums Jūs varat pasūtīt: picas, zivju un gaļas plates, salātus un daudz ko citu.